Thuis heerlijke Italiaanse maaltijden bereiden

Voor Italianen in Nederland en voor Italiëliefhebbers (en kookliefhebbers) is Le Tre Palme de uitkomst! Want alle producten die hier worden aangeboden zijn echte authentieke Italiaanse producten om zelf thuis de heerlijkste Italiaanse gerechten te maken. Alle ingrediënten voor een heerlijke Italiaanse maaltijd vind je hier.

Sinds 2013 online

Claudia is al geruime tijd actief in de detailhandel. In 2013 is zij gestart met Le Tre Palme. Vanuit haar passie en vanuit haar roots spreekt ze de taal en werkt ze met veel plezier aan haar online Italiaanse delicatessenwinkel. Met als doel haar bezoekers altijd weer de beste en lekkerste echte Italiaanse producten aan te kunnen bieden.

Rechtstreekse import bij lokale Italiaanse familiebedrijven

Wat het aanbod van Le Tre Palme zo bijzonder maakt, is dat alle producten afkomstig zijn van lokale ‘huizen’. Het zijn geen merken zoals we die hier in Nederland kennen, maar kleine familiebedrijven die met lokale grondstoffen de heerlijkste Italiaanse eindproducten maken.

Hoge service

Naast het feit dat je in onze webshop met vrijwel iedere betaalmogelijkheid kunt betalen en het ook mogelijk is om je boodschappen bij ons op te halen, hechten wij veel waarde aan echte service. Omdat we bijna alle producten op voorraad hebben, leveren wij snel! Kun je iets niet vinden of heb je vragen over onze producten, dan horen wij dat uiteraard graag!

a